Nyheter‎ > ‎

Are Tomasgard trekker seg som ordfører i Sørum

lagt inn 7. mai 2013, 00:19 av webredaktør rånåsfoss.no   [ oppdatert 7. mai 2013, 00:33 ]

LO-kongressen valgte 6. mai Are Tomasgard inn i fulltidsstilling som LO-sekretær i LO-ledelsen. Han tiltrer denne stillingen raskt, og kommer til å fratre som ordfører i Sørum kommune.

I en orientering til partienes gruppeledere rett etter at valget til LO-vervet hadde skjedd, skriver Are Tomasgard blant annet:

"LO-kongressen har i dag valgt meg inn i LOs ledelse til en fulltidsstilling som LO-sekretær. Dette etter at min arbeidsgiver, LO-forbundet Industri Energi, som jeg har hatt permisjon fra siden jeg overtok som ordfører i Sørum kommune, i løpet av mandag 6. mai foreslo meg som kandidat til LOs ledelse. 

Dagens valg betyr at jeg nå påbegynner prosessen med å avvikle mitt arbeid som ordfører i Sørum og aktuelle oppgaver i den forbindelse. Målet er at dette skal skje på en ryddig måte overfor både samarbeidspartnere og aktører i egen kommune.

I løpet av kort tid vil jeg søke om å fratre som ordfører i Sørum kommune. 

Jeg vil komme tilbake med mer informasjon om hvordan dette vil bli gjennomført, etter å ha fått konferert nærmere med rådmannen og den politiske ledelsen i kommunen. Jeg er uansett ikke i tvil om at Sørum kommune vil få en god politisk ledelse, både resten av denne perioden og videre inn i fremtiden."
Comments