Nyheter‎ > ‎

Oppdatering av arbeidet med de digitale signalene på Rånåsfoss

lagt inn 26. okt. 2011, 05:06 av webredaktør rånåsfoss.no   [ oppdatert 26. okt. 2011, 05:15 ]
Alt utstyret er nå på plass og vi arbeider med montering og innmåling. Dette vil ta noen dager. Vi regner med at de digitale signalene vil være på nettet midt i kommende uke. Vi sender ny melding når alt er på plass. 
Fellesantenna
Mens vi arbeider med dette kan det bli noe brudd i signalene - forhåpentligvis bare på dagtid.

Bestilling av dekoder
Canal Digital har nå kommet med en ny standard HD PVR dekoder til en pris av 3.490 kroner. Nå i oktober har de imidlertid et veldig godt tilbud på den gamle dekoderen til 990 kroner. 

Canal Digital tillater ikke at vi bestiller dekodere hver for oss før etter at de digitale signalene er ute på nettet. Vi kan likevel sende inn en samlet bestilling for alle dem som ønsker å kjøpe den gamle dekoderen til 990 kroner.
 
Vi ber derfor dem som vil være med på denne samlebestillingen om å sende mail til antennelaget på ranasfosstv@gmail.com med
  • Navn
  • Adresse
  • Hvor mange dekodere dere vil ha hvis dere vil ha flere enn en 
Canal Digital har bedt oss gjøre oppmerksom på at den nye dekoderen søker opp kanalene vesentlig raskere enn den gamle, at den har dobbelt så stor harddisk og at den støyer langt mindre.
 
For ordens skyld gjør vi oppmerksom på følgende:
  • Abonnentene som bare skal ha de analoge signalene slik de er i dag, trenger ikke dekoder. 
  • Abonnenter som har IDTV (det vil si TV hvor man kan sette inn en modul som leser abonnentkortet fra Canal Digital) trenger ikke egen dekoder. De som ikke vet om de har en IDTV, finner dette i bruksanvisningen eller de må undersøke med butikken der de kjøpte TVen. 
Denne linken viser hvilke kanaler du får med og uten dekoderen: https://kabel.canaldigital.no/kabel-tv/TV/Alle-kanalpakker/Grunnpakken
 
Får å få de digitale signalene må du, i tillegg til en dekoder (eller IDTV), abonnere på et kort fra Canal Digital. Dette koster 25 kroner i måneden.
 
HUSK: Hvis du vil være med på samlebestillingen av dekoder til 990 kroner, må du sende oss mail med bestilling og informasjon som angitt ovenfor innen søndag 30. oktober. 


Comments